Monday, December 6, 2010

Akhir!!...Errr Tak Rindu Ke??

Lama rasanya kita tak berborakkan?? anda semua tak rindu kat saya ke??*nada tacing wujud di sini..

"Ke mana menghilang??"

Hehehehe...syiookk sangat jalan2 sampai lupa nak post entri kat blog..ececeh..taklah sebenarnya langsung takda masa nak bukak blog sepanjang bercuti kat johor ni..nama je bercuti tapi bizi macam nak mati..grrr..

dalam sehari 2 boleh dikatakan setiap minit dibazirkan dengan pergi jalan2 je*bazir ke?? padahal suke..

hehehehe...dalam 1 hari pergi 3 tempat..letih tau..sib baik ibu belanja beli  baju dengan tudung*rasuah

"Nak tengok gambar"

keh3..sorilah..gambar2 ni saya kureng sikitlah...biasalah muka mahal*poyo di situ..

sebenarnya saya ni tak mesra kamera sikit banyak<---tak tipu..

selalunya kalau nak tangkap gambar memang saya anti giler2...sebabnya?? saya tak reti nak senyum..huhuhuhu..series..kalau senyum pun nampak no tak ikhlasnya...manis dalam senyuman tu takde bak kata orang...isk3*sedih di sini

k la t kita citer2 lagi ye?? saya baru balik ni..letih lagi..kiranya ni entri permulaanlah..t saya citer sikit2 pasal percutian saya yang sungguh lama ni...warggghhh rindu nak ber'blog'ging...

PEACE NO WAR! (>o<)v

3 comments:

h A n Y S said...

takpe..mule2 senyum biase2 je..
nanti dah terbiase lah tu..hehe..

Apple Bee said...

ler... saya sampai tak perasan anda dah lama tak masuk.. hehehhehe... sbb saya pon dah lama tak online....

Fitrah Adnan said...

hays:xpe2..t saya letak soletep kat pipi ni supaya sentiasa senyum

miss A:......?? = ="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...