Friday, December 10, 2010

Bercuti..Mungkin Tak Tulis Entri

Hari ni kena balik kampung n.9..kampung ayah..sebab pak cik nak kawin 18 haribulan ni..

"Tapi nape balik awal??"

Huh! jangan tanya kenapa...saya sendiri pun pelik..Tapi malas nak tanya dan cakap...tak moh..tak moh..tak moh..Mungkin sebab ibu dengan ayah nak suruh saya tolong jaga anak kak long dengan tolong mak cu kot..mungkinkan?? sapa tau??

Dan disebabkan kampung saya tu kat n.9 dan agak susah untuk dapat line saya mungkin tak online untuk beberapa hari..so pesanan saya janganlah rindu2..isk3...hahahaha...perasan tol<---ayat korang

Kalau line elok saya online dan tulis lak apa pengalaman saya semasa berada di kampung*asal skema betul ayat saya ni??

Dush..dush..dush..

Ok!..saya dah ok..kepala dah berfungsi balik..Entri pasal bercuti kat johor pun tak habis lagi ni nak tambah plak dengan entri pasal kampung..adoii pening kepala...

Tapi!! Takpe sebab tahun ni je banyak jalan2 tahun depan?? Harapan...*nada sedih di sini..

Tahun depan SPM..bak kata ibu.."Sapa peksa duk rumah"...wahhhh!!!!! kecik ati gua tau...tak adil sungguh!

Takpe2..lepas habis SPM t saya lak g jalan2...nak g perak,nak g johor,nak g sana,nak g sinun*bajet banyak fulus je lepas SPM...ntah2 kena panggil masuk PLKN!..chaiittt!!!


Sapa penah pergi PLKN??

Sharelah story..best ke??..Saya gementar gila nak masuk tahun 2011 nih..SPM..PLKN..SPM..PLKN..SPM..PLKN...chaittt sungguh!..

Doakan saya cemerlang dalam hidup ye??

PEACE NO WAR! (>o<)v

4 comments:

Cik Bidadari said...

balik n9 ke? wah sonoknya...

Cik Bidadari said...

spm tahun depan yeak..? miss a tahun depan kita jengjalan tak yah bawak dia... yak yak yeahhh

Mata Hati said...

tunggu tuan blog balik,,,baru dpt baca entry terbaru

Fitrah Adnan said...

cik b:hahaha noty ye??

mata hati:hahaha..saya da balik!! yeah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...