Tuesday, December 21, 2010

Kembali Mengetuk Lappy

Oh yeaaahhh!!!...Akhirnya saya dapat bertemu kembali dengan blog saya ni..Lama kot tak menghadap lappy..semuanya sebab saya balim kampung pada hari sabtu minggu lepas(11 dis 10).Bukan sabtu baru2 ni.Kalau sabtu baru2 ni nak buat hapa??

2 entri sebelum ni dijadualkan tu yang ada entri baru tu tapi hakikatnya tuan rumah takde.Kawan2 blog saya sume apa citer?? sihat?? saya?? hurmmm bestlah balik kampung..walaupun dalam hati membuak2 rindukan lappy tersayang*bluweekkk!!! muntah hijau air laut

Hahaha..kenapa saya tak bawak lappy ni balik??

1.Sebab takut saya takde siaran.Almaklumlah kampung even coverage untuk phone pun sedang2 nikan lagi berukband yang sungguh bersifat siput..

2.Takut menghadap lappy je 24 jam.Kang kena bebel dengan makcu terus tak comel..keh3

3.Malas nak bawak beg banyak2 buat semak fikiran je nak kira beg..kang nak balik kena kira berapa beg ada...

4.Takut berlaku kecurian..tiap saat nak kena jaga mampuih gue...baik takyah bawak simpan kat rumah selamat...

5.Sukati gualah nak bawak ke tak nak yang sebuk2 nape??*ayat carik gaduh

Pepepun semuanya selamat.
Pak cik saya dah selamat beristeri*wewitt
saya pulak dah selamat balik kampung dan selamat balik rumah*alhamdulillah
oh ya juga dah selamat tumbuh jerawat*grrrr

Rindu giler nak baca entri korang sume..

Cik B dan Miss A apa kabar anda 2 ye??

6 comments:

YanaMIB said...

welcome back..wehuu~ ^_^

Fitrah Adnan said...

yeah!! hahaha..thanks sis

Cik Bidadari said...

hik hik hik... selamat kami updatedkan blog kami dengan aman dan tenteram... hehehehehe. tak bawak lappy ke? patutlah senyap sunyi... dah bersawang dah blog MISS F nie... tu... tengok ada labah-labah... takut bersin. asyu... asyu...

Fitrah Adnan said...

hahahaha..cik b ni over tau..kalau bwk lappy line x elok la serupa je kalau x bwk

Mata Hati said...

selamat kembali ke dunia blog^^

Fitrah Adnan said...

mata hati:hahaha terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...