Sunday, October 31, 2010

Lagu Yang Memerli Kita

Hari ni saya dengar lagu2 cinta dalam phone saya...
Sedih...
sebabnya??
ianya memerli saya yang kini hidup 'solo' kembali..

*Lestari-sekelip mata kau berubah...
=hurmmm..tajuk pun da buat sakit hati

*Spin-mengusung rindu
=antara lirik lagunya:
sayu hati..sayu sekali...hurmmm..sedih3..
kalau aku tahu sakit begini tidak ku bermain cinta...pedih2..

*Nidji-sang mantan
=dulu aku kau puja...DULU!!...

*New boys-sejarah mugkin berulang
=betulkah?? aishhh


*Wali-baik2 sayang
=saya tujukan khas buat awak...

*Lestari-kekasihku di menara gading
=lagu ni perli saya...aishhh....

Kenapa?? yang pasti kebanyakan lagu ni sume perli saya...
dorang(lagu) ni buat saya teringat kepada kejahatan yang saya lakukan kat anda..


Saya sedar saya jahat sebab buat awak menderita..saya minta maaf...
saya sedar saya tak mampu nak buat awak bahagia..sebab hati saya bukan kat awak...
awak maafkan saya ye??

Kalaulah awak tahu sebab yang sebenarnya...

*jangan salah faham...semua ni tiada kena mengena dengan saya...

Saturday, October 30, 2010

Gambar Hangat!!...Panas2...

Hah!!..jangan pikir kotor tau...

hangat ni sebab ini gambar pertama bagi orang ni..
PERTAMA??

yup!!
kan saya da janji nak tunjuk gambar anak buah saya kalau saya da dapat gambar dia?? and sayalah yang sungguh bertuah...thanks kak long and abang mat..isk3...saya orang first tau tengok gambar baby third dorang tu...nak tengok??...





               JENG..JENG..JENG...















              BAWAH LAGI..BAWAH LAGI






















TADAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



nama dia?? hurmmm...tak diberi lagi..sebab ni gambar ni berusia setengah hari..hohohohoh...pantas gitu...

hahahaha..demi pembaca blog saya yang baik2 ni saya bergerak pantas tau!...

*nama...tak tau mak bapak dia belum bagi lagi
*tarikh lahir...29 okt.2010
*masa lahir...11.05 malam
*berat...2.8kg*kalau tak silap...antara 2.7 or 2.8
*jantina...girl2

baby..semoga kamu kuat dan sihat...supaya bila kamu besar sikit senang mak cu nak BULI..hahahaha...


kak long!! beranak lagi..nak baby boy lak...senang sikit nak buli..baby girl ni tak syok nak buli..hahahaha

Bintang Tak Mungkin Bergabung!

Awak!..Berhentilah berharap...
cinta kita takkan pernah bersatu
Maafkanlah saya sebab sakiti hati awak...
Saya tak terdaya melawan perasaan ini seorang diri...
Saya akui,saya sayangkan awak..tapi...
saya tak pernah cintakan awak
seperti mana awak cintakan saya...
mesej yang awak hantar
mesej yang penuh dengan kata2 cinta awak tu
masih lagi tersimpan di dalam henpon saya..
saya tak sanggup nak buang
sebab saya nak ingatkan diri saya
supaya


JANGAN PERNAH SAKITI HATI LELAKI LAGI!...

saya tak pernah minta lelaki suka pada saya
tapi itu tak bermaksud saya ni tak normal
apa yang saya maksudkan ialah
saya tak pernah minta lelaki itu menyayangi saya lebih daripada dirinya

Ketahuilah oleh kamu wahai bekas penghuni hatiku
usahlah kamu tunduk dan jatuh kerana kegagalan dalam percinta sesama insan
cinta antara insan mudah didapati..

Awak..
Maafkan saya...
Maafkan saya sebab buat awak sakit
Maafkan saya sebab buat awak merana...
Saya sedar,saya jahat kerana tidak pernah menyintai awak
Dan selama ini saya berpura-pura.

Awak...
Saya tak boleh tipu diri sendiri...
Hati saya tak de untuk awak...
Meskipun awak pernah berkata..


"Saya sayang awaklah"


"Saya sayang awak..saya rindu awak,saya cinta awak sangat-sangat"


Tapi ingatkan oleh awak?? soalan ini pernah awak tanya kepada saya..


"Dalam hati awak adakah semua itu untuk saya??"


"Dalam hati awak ada tak cinta untuk saya??"


Abang...
maafkan saya sebab tak pernah bagi awak jawapan yang awak nantikan selama ini..


Saya sayangkan awak,tapi saya tak cintakan awak


Dalam hati saya tak pernah ada ruang untu awak


Hati saya bukan untuk awak...


KENAPA??


Sebab saya tak bersedia untuk 1 perhubungan


Sebab saya masih muda..


Sebab saya keliru dengan hati saya..


Sebab....saya pernah terluka...


Saya da tutup pintu hati saya..saya juga berharap semoga kata2 awak tu jadi kenyataan

"BILA BINTANG DI LANGIT BERGABUNG,DI SITULAH JODOH KITA"



Tapi saya sedar...






BINTANG DI LANGIT TAKKAN PERNAH BERGABUNG
saya seorang yang realistik..saya tak mahu menanti perkara yang tak pasti
 

Pergilah...mulakan hidup baru tanpa saya...
mungkin tiada jodoh antara kita...




















Awak...bangunlah menghadapi hari2 mendatang...cinta akan menunggu awak di hadapan sana...mungkin bukan dengan saya tapi,si dia pasti akan membahagiakan awak...

Why?? Nak Taching Lagilah Kalau Macam ni

Akhir2 ni blog saya ni bermasalah betul..bukan masalah dari segi ada pembaca yang terlalu fanatik macam CIK BIDADARI tu tapi ni masalah teknikal...aiissshhh tak sukalah macam ni..

"Masalah teknikal apa??"

ni hah...
1.saya tak boleh nak download gambar untuk posting entri..hurmm sebab 2 lately ni entri saya sume tak bergambar...menyirap betol rasa hati ni...nak bertukar jadi HULK je rasanya..



2.butang follower tak de...huaaawaaaaaaaaahhhhhhh!!!!.....taching2...ada orang mengadu susah nak follow blog saya sebab butang untuk jadi follower takde...mula2 saya pun pelik bin hairan...saya ingatkan untuk seketika je..tapi baru semalam saya perasan memang susah nak tengok tempat follower saya tu wujud..no wander la follower blog saya tak ramai..*ececeh...

geram jer...grrrr...
saya rasa ni bermula sejak saya tukar backgroun blog ni tau...hurmmm..kenapa erk?? sapa tau macam mana nak betulkan?? bagilah tau..plisss....(0o0)*puppy dog eyes..tapi macam tak menjadi jer...hurmmm

sedih2...

"Kenapa erk?? akhir2 ni entri anda asyik guna perkataan taching je??"

sukati sayalah!!...huh!! taching...

"Ish..ish...ish..."

"Saya tak taching pun"

sah! anda takde perasaan...huhuhuhuhu

p/s:sapa yang terasa tu jangan marah...hahahahaha..

PEACE NO WAR! (^o^)v

nota tangan dan kaki:akhirnya boleh post gambar.yeah!!..\(^o^)/

Friday, October 29, 2010

Isk..Isk...Isk...Hidup Ini Memang kejam

Dunia ni memang kejam..isk..isk..isk... ni yang nak taching lagi ni...huurrmmmm...

"Apa kesnya pulak kali ni??"

Tadi ada sorang abang tu datang ketuk rumah saya...actually rumah kerajaan yang kuarga saya duduk ni..hurrmmm sesedap ikan 3 rasa je dia panggil saya 'kakak' hello!!*gaya gedik...saya lagi muda dari awak tau..isk..isk..isk...ni memang saja buat saya taching tahap monyet comel ni...aishhh...mentanglah badan saya besar sikit and tinggi..suka suki choki-choki dia jer..haiisshhhh...saya mau menjadi hulk...boleh tak??


dia datang jual produk kismis kluaran anak soleh sdn bhd*komisen pliss...hehehehe
harganya?? hurmm rm 3.50 je..so saya beli jelah walaupun dalam hati ni terasa sakitnya..ye sakit yang bukan kepalang*err..hiperbola sungguh..abaikan je.. pepe pun tadi saya beli dengan hati yang ikhlas \(^o^)/

tetiba terasa diri ini sungguh baik..hahahahaha..ADAKAH??...
ehemmm!!..sebelum anda tertanya2 kepada diri sendiri
"adakah selama ni dia budak jahat?? creepy jangan kawan dengan dia..lari!!!!"
saya nak tegaskan secara lembut di sini..errr TEGAS secara LEMBUT???...hurmmm..apa2 jelah fitrah oii...
berbalik kepada situasi sebelum saya merapu tadi...saya memang BAIK!!...hohohohoho..tak caya??
tengok muka saya (a_a)v...hahahahaha...bayangkan kalau mata 2 bersinar2 tahap emas tulin 50 karat...

apa2 pun saya tetap nak taching jugak...
"mengada tol budak ni" kata cik B..
"Dushhh...dushhh..dushhh..." cik B pukul sorang remaja yang merupakan pemilik blog ni...
= = '...pemilik blog ini mengenang nasib diri...
hahahahaha...

*entri yang paling ntah hapa2...
PEACE NO WAR! (^o^)v

Saya Tengah Taching Ni! Eps.1

Taching??...Mengikut kamus dewan balai raya perkataan 'taching' ini adalah perkataan pinjaman daripada bahasa inggeris..Ianya bermaksud merajuk...Mengikut fakta saintis negara kita,prof.NUR FITRAH BT ADNAN perkataan ini mula digunakan sejak tahun 2007*errr kalau tak silap la ye..sainstis tiruan biasalah...hurmmm..sedih2

ok2...cukup2 mukadimah yang ntah hapa2 tuh!...ok cam ni ceritanya...
kejadian berlaku pada 27 okt 2010...sebenarnya...waaaahhhhhh...sensitip betullah bila nak citer balik..isk3...
takpe2 demi anda2 and demi nak menggelakkan CIK B membuat perarakan bersepanduk yang bertulis fitrah comel fitrah kejam saya sanggup cekalkan ati saya ni..chewwaaahhhh!!!

masa tu baru je habis kelas tambahan "eh2...bukan kamu tengah exam ke??"
well!! biasalah budak comel baik..hohohoho...
mungkin bagi cikgu masa exam nilah lagi syok pulun kami...hurrmmmm..sabor yolah...
TAPI BUKAN ITU yang saya nak ceritakan!!..hehehehehe...sabar yop sabar

jeng3...cerita sebenarnya begini..
















errrr sambung minggu depan boleh??
"dush..dush..dushhh..."
tetiba teringat dekat CIK B...tak jadilah nanti saya kena wrestling...habis muka saya yang normal ni

cikgu fizik saya..puan TUTTT...borak2 dengan kami which mean saya dengan kawan2 saya kami berlima...
cikgu tanya pasal esok exam apa bila da ditanya ofcoz la kita jawabkan?? mestilah apalah korang ni...*saja carik gaduh..
so one of my friends katalah esok exam RC(reka cipta) dengan ERT(ekonomi rumah tangga) ini pilihan ye bukan teras...so all of sudden cikgu membeliakkan matanya...pastu dia cakap "what awak ambil ERT?? ERT?? macam mana saya tak faham??"

err ini berlaku sebab kelas kami sebenarnya hanya ada 2 pilihan iaitu RC dengan ACC(akaun)..tapi kami buat rayuan nak drop akaun and nak ambil 9 subjek but since puan penolong kanan kata better kami ambil 10 subjek(maksimum untuk SPM 10/11) so kami ambillah ERT mata pelajaran tambahan kelas sebelah(kelas akaun) yang kebetulan jadualnya sama dengan kami punya jadual..

my friend yang cakap tadi pun citerlah perkara yang saya citer kat anda tadi..and then she(my tecer) said.."ohh koranglah yang drop akaun tu?? awak ni suka ambil jalan mudahkan?? asal susah sikit drop asal susah sikit drop.so why dont u drop my subject*which refer to physics...

........................................................SILENT.........................................................

pastu cikgu sambung balik percakapannya yang terhenti tadi*perghhh ayat karangan SPM..
dia adalah cakap yang mata pelajaran akaun tu ruang pekerjaannya lebih daripada ERT and..all of sudden saya dapat rasakan yang cikgu memandang rendah pada mata pelajaran asas macam ERT ni..
saya tahu apa maksud dia..dia nak kami berjaya and berpeluang dapat pekerjaan dalam pelbagai bidang...Yelah ERT maknanya bidangnya agak terhad bukan??...cikgu siap cakap kamu hanya jahit2 and masak2...but she forget something...bidang asa nilah yang buat manusia berjaya..hurrmmmm...saya tak habis bebel lagi ni...ada lagi perkara yang saya nak ceritakan..tapi kita hold dulu la ye??

ohhh ya..tadi cikgu fizik saya kata kami ni anak angkat dia sebab dia takde anak perempuan...wondering...apa kata classmate kami kalau dorang dengar??
anda nak tahu?? me and my friends selalu dilabel tecer's pet..dorang cakap kami bodek cikgu..sebab?? cikgu tak pernah marah kami...and dorang selalu je kena...puan TUTT tu adil orangnya...takde berat sebelah..nak je saya cakap "dah korang je yang suka buat salah memanglah kena marah" hohohoho tapi tak sanggupla...yelah cikgu mana tak mengamuk kalau pelajar meniru masa exam??...sebaik mana pun cikgu tu mesti dia kecik ati punyalah...

k la nanti sambung lagi..adiosss!!....hahaha

PEACE NO WAR! (^_^)v

Thursday, October 28, 2010

Jadi Mak Cik Sekali Lagi??

Hurmmm..tadi ayah call cakap yang kak long kena opration esok arini dia tak give birth..hurmm.agak cemas di sini..tak sabar nak tunggu baby kuar..sebelum ni anak kak long dua2 girl...tapi!..yang nombur 2 tu saya konpius sikit..bukan apa..kecik2 nak suka main kete...pompuan tau..hari tu nangis sebab saya ambil keta mainan dia tu..bukannya apa nak menyakat je..hahaha...

jantina yang ni apa erk?? hurmm ntah la...kak long scan tapi dia tak nak tau jantina...nak suprise katanya...bagi saya janji sihat sudahla..
ila,ema...lepas ni acu ada baby baru tak nak kawan korang da*kejam!! ish3...hahahaha

Kak long ada kencing manis so dia memang terpaksa dibedah agar baby tak lemas..tapi tadi dia call ayah kata pintu rahim tak buak..so saya pun konpius la jugak...sebab macam date nak delivery tu tak tepat...tapi apa yang saya tau?? saya bukan pernah jadi ibu...hohohoho...pepe pun hope baby kuar cepat..mak cu tak sabar nak jumpa baby...kalau boleh saya nak laki..bukan apa syok kalau buli budak laki...tak kuat merajuk..hohohoh...tapi ema pun best jugak dibuli sebab dia kasar...sebijik.macam boy..aiishh apalah nak jadi budak sorang tu..kakak dia pulak feminim sangat sampai cepat taching...pening palo den...pepe pun baby cepatlah keluar...

nanti kalau kak long da give birth saya post gambar baby ye??

ohh ya!!..sambungan post sebelum ni akan saya sambung weekends ni..bukan apa ni pun post laju je...yang topik "saya tengah taching ni" panjang sebab ianya memerlukan perasaan yang sepenuhnya untuk diceritakan..apa2 pun tunggula ye..hohohoh

PEACE2...KACANG BUNCIS (^_^)V

Tuesday, October 26, 2010

Sunday, October 24, 2010

Hey You...I'm Sorry

Hello boy,i'm sorry that our first conversation is really annoying.i am sorry about that...But seriously at first i really like to be one of your friend but in extra yeah i would like to ask you about her...Once again i am sorry.I really mean that.

i am sorry for being such an arrogant girl.I don't know why but i guess because of you to.You being such an ego man you know that??...But seriously i am not kind of girl like that..I love making friends but i guess i am shy to start a friendship.I need a bundle of spirit to push me out from this shy-ness hohohoho.

Boy.Seriously i know you from her.i am not a stalker which sometimes i do...aiyahhh but that is me!...i want to know the person closely but i'm so shy...what a cat!..

Back to our first talk.I am sorry that i get mad of you.I know that you had block me at facebook as ur friend..I deserved that..But what am i really wanna to say is..I'M SORRY...i'm sorry for being such a foolish girl i'm sorry for being such an arrogant girl and i am sorry for being such an annoying girl.

I wish that we can become a friend.Because it's look like that we never had started it...haishh...what a world..
I really hope that you will read this..but i just a dream and a hope because you and me never know each other and never being a friends...

So why am i ask for ur forgiveness?? because i believe that u are nice guy and kind..but because our first talked we had a little or maybe big misunderstanding we become enemy..it's weird because we never know each other and just being an enemy ...

I am sorry boy...I am so sorry ..Oh please forgive me...stranger(which i use to call u)

Friday, October 22, 2010

My Hope

I'm really hope that i can do something for her..
I really hope that i can do something for her family..
or the true is my family...
but i'm sixteen..what a teenagers like me can do??..
just hoping for the best...keeps pray and pray..

Dear Allah..please show her the path..don't make her sad..
It's hurt me...It's hurt my family
I want her to be happy..
Live the life like she should...

Yeah she is not my mother but she one of my family members..
i don't know why...but i did cried when i read her story...
It's really killing me..
It's hurt...I don't know why...

See her on that situation never being easy for me...
I mean it...
And it's become harder for each time...

Allah..
Give her the strength that she need...
Give her the truth that she want
Give her the dream that she being dream for
Give her the victory that she have being waiting for
Give the happiness that she had lost...

She deserved that..
Aminnn...


Move on!!...life never end even when you failing..
it's move so that you can get the victory again!

Erggghhh Hate It

Exam weeks...stomachache?? errgghhh really hurt...dapatlak masa tu history subject...errggghhh again...its really killing me...aishhh...hopefully i can do the best..chaiyok!!..

sorry entri ringkas sangat..i lost my mood...life never easy..always keeps that

Friday, October 15, 2010

Dugaan Sungguh

Semalam(14/10/2010) sekolah saya telah memulakan musim peperiksaan akhir tahun bagi ting.4.Biasalah,first day exam pergh! berkobar2 nak baca buku(pelajar baik nak buat macam mana hehehe)...so macam biasalah..jadual belajar semua da siap.Shift pertama pada waktu petang.Alhamdulillah,semuanya berjalan lancar.Second shift?? tentulah waktu malam.Perlu rehatkan minda jadi berehatlah 2 jam dari pukul 6 petang sampailah pukul 8...

Masa itulah semuanya berlaku.Apakah yang berlaku?? Jeng3..hehehehe...Jam menunjukkan angka 8.Hurmm studi time,kataku kepada diri sendiri.Pergh!!..gua apa lagi(tetibe je jadi gengster..ish3) masuklah bilik dengan penuh konfiden!*chewah!! ayat! Petik suis lampu..*rzzz(bunyik lampu kalimantang)...rzzzzz....berkelip2...Ahhh sudah!! kataku dalam hati.Dia buat hal pulak...esok nak peksa masa ni dia nak buat hal...semalam tak nak pulak!!...saya membebel je masa tu...sakit ati gua...aishhh..Masa tu..aishh rasa nak cekik je lampu 2...Dugaan betul..Nak postpone masa belajar..Aisshhh mana boleh..Banyak lagi bab woo tak baca...so..isk3...sedih nak citer..Saya pun ambillah langkah alternatif yang tak dapat dipastikan bijak ke tak.Janji boleh guna.Iaitu belajar dalam gelap.Tapi takdelah 100% gelap.Pintu bilik dibiarkan terbuka,so ada sikit2 lampu masuk dalam bilik dan saya guna lampu yang tak tau namanya...tengok gambar jelah..

Ok tak??...Oklahhhh..hahahaha...bolehlah daripada takde.Walaupun sumber cahayanya agak terhad(jangan terpedaya dengan pencahayaan di dalam gambar ini guna flash sebab nak tangkap gambar sebagai bukti punya pasal huhuhu...) dan tidak terang tapi kita berpeganglah kepada pepatah melayu lama iaitu,hendak seribu daya,tidak hendak seribu dalih...betul tak?? betul tak??..hahahaha..saya pun tak sangka diri saya boleh buat macam tu.Berkat doa tu.Huhuhuhu...Saya tak peduli dah kalau mata yang sedia rabun ni bertambah rabun.Masa tu saya fikir "baca buku"..."buat nota"...huhuhu..tapi secara jujurnya.Saya tak pernah study hard sampai macam ni seklai..selalu baca je..Tu pun baca main2..tapi sekarang,baca da tak cukup.Saya tulis secara ringkas semua yang ada dalam buku teks tu/rujukan dala buku nota kecil bersaiz poket.Serupa je macam salin balik apa yang buku teks tu adakan??..Tapi secara sainstifik menulis sesuatu perkara akan buat kita lebih ingat. Kenapa atk percaya??..hahahahaLagipun bila menulis balik apa yang buku tu cakap,saya akan lebih faham sebabnya??.. Saya guna ayat saya sendiri dan bukannya ayat baku ataupun yang panjang lebar.Mudah bukan??..hahahaha..Sampai sakitlah tangan saya menulis..Dia jadi lenguh so masa peksa nak jawab kertas 2(SUBJEKTIF) saya terpaksa tulis perlahan-lahan..Sebabnya?? tangan da sakit sangat..Nasib baiklah masa yang diberi panjang...Jadi sempatlah siap semuanya dengan masa berbaki 45 minit sebelum masa menjawab tamat.

Errr kenapa ayat saya baku sangat ye hari ni??...jeng3...hahahaha...oklah inilah keadaan tempat belajar saya semasa belajar dalam gelap tu..hahaha..

Oklah bateri laptop ni amat mencemburui hubungan saya dengan anda..Err maksudnya bateri low...hahahaha...Nanti jumpa lagi...Salam 1 Malaysia...

(n_n)v PEACE NO WAR!

Wednesday, October 13, 2010

Penulis Menghilangkan diri...

BERITA TERGEMPAR!!!....

Seorang penulis blog yang berusia 16 tahun akan menghilangkan diri untuk sementara.Hal ini akan berlaku pada 14 Okt 2010 sehingga 2 Nov 2010.Kejadian ini dipercayai berlaku kerana sekolah penulis sekarang akan melangsungkan acara yang paling 'disukai' oleh para pelajar seperti penulis.Acara itu disebut silent weeks atau bahasa sainstifiknya ialah MINGGU PEPERIKSAAN..hehehehe...


Maaflah ye..Lepas ni anda nampaknya akan merindui saya sepanjang ketiadaan saya...sob3 :'(...isk3...hehehehe... Saya akan kembali berblogging lepas exam(opcoz) hehehe...Salam Perpisahan...tata

(^_^)v...PEACE NO WAR!..
             aiyooh...exam!

Monday, October 11, 2010

Apabila Mood Mau Masak Sudah Tiba

Hey3...aku tak percaya cinta...aku tak percaya cinta...aku tak percaya c.i.n.t.a...

apa kena mengena lirik lagu ni dengan entri hari ni??..JENG3...hahahaha..mana ada kena mengena..ok!..stop!

hari ni tetiba je mood nak masak ada..nape?? pelik ke??... Saya ni susah tau nak masuk ke dapur..nak kata pandai mask tu..hurmmm..Taklah sangat..setakat lepas nak makan tu bolehlah..hehehehe...Standard la kan??...takpe2 nanti belajar memasak lagi..masa ada lagi..umur pun baru 16 tahun..bukannya nak kawin lag*huhuhu...

Apalah sangat budak macam saya ni boleh masak??...Makanan orang bujang jer..nak tau apa??..JENG3...
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                     jeng...jeng...jeng
hahahahaha..yup!!...nasi goreng je.nasi goreng biasa..nak tau apa ada dalam dia??...
*hot dog(2 pun beli msa nak balik sekolah tadi..huhuhu..)
*ikan bilis(yang tak cukup..aishh = =')
*carot(kebetulan jumpa dalam peti ais..huhuhuhu)
*cili(sikit je..nampak mula2 macam banyak..last2 langsung tak pedas..aishh = =,)
*telur 2 biji...

HASILNYA??....
hahaha..kalau pendapat saya,oklah..janji tak kena cirit birit sudah..hahaha..
apa nama nasi goreng ni??..
sebenarnye nama dia NASI GORENG IKAN BILIS...tapi...hurmm...>o<...
ditukar ikut keadaan semasa...nama baru dia selepas ditambah tolak..ialah..
NASI GORENG IKUT SUKA HATI TUKANG MASAK...huhuhu..sebabnya?? ikan bilis seciput je..nak buat nasi goreng ikan bilis mendanya??


oklah..sampai di sini saja coretan saya kali ini..hurmm...ada jodoh jumpa la..hehehehe...

PEACE NO WAR!..(n_n)v

Thursday, October 7, 2010

Keluarga Bahagia??..Pasti Ke??




    • Mohd Soleh 좋은 hm yolah.. jago lah somi ko 2 baek2
      Yesterday at 1:46am · ·

    • Mya Jameela ala ... kalo aku xleh jge, kn ade lg sorg yg blh jge die ..
      (=
      Yesterday at 1:48am · ·

    • Aziemah Adam ‎....? (geli apabila tgk perbualan org tua)
      Yesterday at 1:49am · ·

    • Mohd Soleh 좋은 ahahah hm pandai2 lah korang.. asal suami ko adil sudah
      Yesterday at 1:54am · ·

    • Mya Jameela tgk jgak bapaknye ...(soleh )
      Yesterday at 1:57am · ·

    • Nur Nadhirah sudah2 la tu korang ni...adui...
      Yesterday at 2:06am · ·

    • Mya Jameela hehhehe ,, sje je .. b'senda gurau ..
      Yesterday at 2:07am · ·

    • Nur Liyana Argus Zaidi eleh nad..kau neknyang shut up...biarlah menantu n mentua merapatkan lagi hubungan kekeluargaan..
      Yesterday at 10:27am · ·

    • Nur Nadhirah ko ni mmg xtau nk respect n jaga mulut ko lah!

      =_=
      Yesterday at 10:43am · ·

    • Aziemah Adam hek~
      Yesterday at 12:00pm · ·

    • Fitrah Adnan oit!!..APA KES NI??..AISHHH...
      Yesterday at 2:19pm ·

    • Aziemah Adam mummy pn nk msok cmpur? wowowowowowow!! HAHA
      Yesterday at 7:29pm · ·

    • Mohd Soleh 좋은 memang keluarga bahagia betol lah.. hahaha
      Yesterday at 8:14pm · ·

    • Zacky Smartian KELUARGA BAHAGIA...
      SELAMA......
      Yesterday at 9:21pm · ·

    • Zacky Smartian Tamak Btul nk dua isteri....
      Yesterday at 9:31pm · ·

    • Aziemah Adam aish, dunia skrg da maju, klo ikotkn, aq pn nk kawen 2, tp atok x bg.. HAHAHAHAHAHA....! chaaaaait!
      Yesterday at 9:41pm · ·

    • Zacky Smartian hahahahahahaha.........
      LAWAK2....
      Yesterday at 9:42pm · ·

    • Bazli Vorce bapak larh .. syukri .. dalam diam kawin dua ..

      hahaha ! =p
      21 hours ago · ·

    • Shukri Azman ko anak aku kerw azie...aku lak kwin ngan amie and fit..bermadu gak bni aku ni...hehehe
      12 hours ago · · 1 personLoading... ·

    • Mohd Soleh 좋은 tengok lah bapak sape yang tolong jadi wali ahhaha
      10 hours ago · ·

    • Aziemah Adam shuk: ala papa ny, malu2 plak.. HAHAHAHA
      atuk: x paya la nk bangge2
      7 hours ago · ·

    • Fitrah Adnan zacky:mmg baahagia...cmpur huru hara...
      shuk:ske nmpk??..
      azie:soleh bgge sbb shukri dpt merealisasikan impian dia utk kawin dua..al mklumlah...nenek shirakan garang...
      6 hours ago ·

    • Nur Nadhirah x sgka...shira garang o_o *cbe bayangkan*

      pff..hahahaha
      5 hours ago · · 1 personLoading... ·

    • Mohd Soleh 좋은 hahahah sory sikit.. nenek ko 2 kan sakit... x sampai ati lah atuk ko nie.. nak kawain lain (x garang pon)
      5 hours ago · ·

    • Nur Nadhirah la..shira sakit ke?
      5 hours ago · ·

    • Mohd Soleh 좋은 la x tahu ke..???
      5 hours ago · ·

    • Nur Nadhirah aku x tau
      4 hours ago · ·

    • Mohd Soleh 좋은 oh.. xper x elok bgthu orang lain masalh keluarga
      4 hours ago · ·

    • Nur Nadhirah hqaha..aku dh tau lme la >_>

      jge shira ko elok2 ;D

      hahaha
      4 hours ago · ·

    • Mohd Soleh 좋은 ish mak aku nie... tahu lah aku nak jage die..
      4 hours ago · ·

    • Nur Nadhirah eh...ko ni..sme je mcm ayah ko...

      sme2 gile.
      4 hours ago · · 1 personLoading... ·

    • Mohd Soleh 좋은 hahahah like father like son hHAHAHAHHA
      4 hours ago · ·

    • Fitrah Adnan aik??..mak anak bergaduh??..sbr2..org tua2 x baik gduh2...t sakit jntung..yg susah anak2 n cucu2 jgk...nenek(nad)...x baik kata atuk(ary) mcm tu...x bau syurga nanti..ayah(soleh)..ayah pun sama...t x bau syurga..ish3...keluarga bahagia bkn kat dunia je
      3 hours ago ·

    • Aziemah Adam amek ko kne ceramah free ngn mummy fit.. muahahahahahaha!!!
      2 hours ago · ·

    • Fitrah Adnan hahahaha...y dear??..btol pe mummy ckp 2
      2 hours ago ·

    • Mohd Soleh 좋은 dah2... ko pon same... dengar ckp suami ko 2..... nanti bak kate ko x cium bau syurga
      2 hours ago · ·

    • Fitrah Adnan ala...ayah ni...org dgrlah...bkn mcm ayah tu..da tua2 pun kutuk bini sndiri..aishhh
      2 hours ago ·

    • Aziemah Adam teeeeeeeeeeeeeeeeeeeett!! kantoi
      2 hours ago · ·

    • Fitrah Adnan hahahaha
      2 hours ago ·

    • Mohd Soleh 좋은 BILE PULAK.. 2 ayah kesian kat mak ko lah... ish.. kang cari mak lain kang.. terperanjat beruk mak yeh
      2 hours ago · ·

    • Fitrah Adnan kesian erk??..bnyk mcm kutuk mak je...hahahaha..ada bran ke nak crik bini lain??
      2 hours ago ·

    • Mohd Soleh 좋은 xde hal... yg hal nye orang sanggup ke..?? ayah cari mak lain..??
      2 hours ago · ·

    • Fitrah Adnan mak!!!!...tgk ayah ni...dia gatal lagi..miang keladi...hurmmm..kne tny pndpt cucu kesygan ayah..azie...
      27 minutes ago ·

    • Mohd Soleh 좋은 huhuhu ofcos r die setuju. hahahahahahahah... dapat nenek baru...
      25 minutes ago · ·

    • Fitrah Adnan ceh!!...sukatilah...tp kena adil...
      22 minutes ago ·

    • Mohd Soleh 좋은 hahah xde hal setiap hari ayah ko nie adil.ahhah
      15 minutes ago · ·

    • Fitrah Adnan bluwekk!!!...adil hah???..mcm x je...hbslah..rmh tgga mak dgn ayh aq...
      12 minutes ago ·

    • Mohd Soleh 좋은 haahha... ko yg doakan kita orang huru -hare
      11 minutes ago · ·

    • Fitrah Adnan mna ada!!...yelah!!...semuga..ayah aq ni bahagia di smping bini baru dia...yeah!!..t dpt mak mertua tiri!!....
      9 minutes ago ·


Anda tgklah..padhal kami semua ni sebaya...bygkan...kami tpaksa membiasakan diri mggelarkan diri kami ni dgn pangkat2 kami..contoh:atok,ayah,mama dan mummy..yang pelik kenapa watak saya ini adalah bini ke dua??..aishhh...tapi rasanya lagi baik daripada jg moyang..aishh..

pepe pun..inilah salah-silah or carta organisasi keluarga tipu2 saya yang bahagia..hehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...