Thursday, October 28, 2010

Jadi Mak Cik Sekali Lagi??

Hurmmm..tadi ayah call cakap yang kak long kena opration esok arini dia tak give birth..hurmm.agak cemas di sini..tak sabar nak tunggu baby kuar..sebelum ni anak kak long dua2 girl...tapi!..yang nombur 2 tu saya konpius sikit..bukan apa..kecik2 nak suka main kete...pompuan tau..hari tu nangis sebab saya ambil keta mainan dia tu..bukannya apa nak menyakat je..hahaha...

jantina yang ni apa erk?? hurmm ntah la...kak long scan tapi dia tak nak tau jantina...nak suprise katanya...bagi saya janji sihat sudahla..
ila,ema...lepas ni acu ada baby baru tak nak kawan korang da*kejam!! ish3...hahahaha

Kak long ada kencing manis so dia memang terpaksa dibedah agar baby tak lemas..tapi tadi dia call ayah kata pintu rahim tak buak..so saya pun konpius la jugak...sebab macam date nak delivery tu tak tepat...tapi apa yang saya tau?? saya bukan pernah jadi ibu...hohohoho...pepe pun hope baby kuar cepat..mak cu tak sabar nak jumpa baby...kalau boleh saya nak laki..bukan apa syok kalau buli budak laki...tak kuat merajuk..hohohoh...tapi ema pun best jugak dibuli sebab dia kasar...sebijik.macam boy..aiishh apalah nak jadi budak sorang tu..kakak dia pulak feminim sangat sampai cepat taching...pening palo den...pepe pun baby cepatlah keluar...

nanti kalau kak long da give birth saya post gambar baby ye??

ohh ya!!..sambungan post sebelum ni akan saya sambung weekends ni..bukan apa ni pun post laju je...yang topik "saya tengah taching ni" panjang sebab ianya memerlukan perasaan yang sepenuhnya untuk diceritakan..apa2 pun tunggula ye..hohohoh

PEACE2...KACANG BUNCIS (^_^)V

5 comments:

Apple Mint said...

syok nye pit...

aku mahu jadi tibb said...

wahhhhhhhhhh...tahniah kpd kak long..eekeke...boy ker girl

Cik Bidadari said...

tahniah...

Fitrah Adnan said...

hahahaha..mekasih sume

Fitrah Adnan said...

aku mahu jadi tibb:ntah la belum dapat berita lagi skang(pukul 2.43)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...