Tuesday, October 26, 2010

Saya Tengah Taching Ni!

17 comments:

Apple Mint said...

kenapa touching??? mana post nye??? citer la skit

Cik Bidadari said...

nak tau ke kenapa takda cerita? mcm nie kisahnya. selepas saya balik dari sekolah. tanpa bukak baju sekolah saya on laptop comel saya tu. tup tup masa nak taipkan cik applemint... tak boleh2. mcm dulu-dulu. dah taip banyak tetiba dia hilang tu!!! ingat tak... sudahnya sayapun postkan aja,janji puashati... makan lagi bagus katanya... itulah kisahya... sebab tulah artikel kali nie ada tajuk aja... isinya fitrah kata biarkan dulu. dah lapar sangt.lama tunggu tau. tak dpt-dapat masuk blog sendiri juga. blog org lain boleh pulak time blog sendiri tak boleh. memang nak kena hempuk ni... - cik bidadari ngarang sendiri

Cik Bidadari said...

1st time kak nani jumpa blog org hantar tajuk aja. itupun ada juga org sudi nak hantar komen. sabar ajalar ya. nak try jugalah kat blog sendirilah mcm nie. mcmana feel hantar tajuk aja...! 1st time tgk blog org ada tajuk aja... itupun ada org komen juga. pelik betul. hidup ni tak adil... oh tidak

Anonymous said...

Sedih betul....

Fitrah Adnan said...

miss apple:nantilah..hohoh..weekends bru cter..pnjg woo...smpi arini terasa sakit lg..ish3

Fitrah Adnan said...

cik b:hahahaha...ada yg btol n ada yg slh..msa 2 sy da mandi tau...da wgi2 da..n mmg x bleyh taip pun msa 2...cik b ni ske bnar buat cter..x cukup cter yg anda buat psl sy?? ish3...belasah karang...xpe2..hbs exAM TGGULAH.....n apa mksd cik b "tup2 hilang" yg mna erk??

Fitrah Adnan said...

CIK B LG:hahahahaha...kesian anda...ish3...kutuk sy la 2...mmg carik gduh sungguh

Fitrah Adnan said...

Anonymous:sedih ke?? ish3

Cik Bidadari said...
This comment has been removed by the author.
Cik Bidadari said...

http://bidadari7syurga.blogspot.com/2010/10/kenapalah-hidup-ini-kijam-tak-boleh.html

Cik Bidadari said...

adoi... Cik b dah delete komen sendiri. dah tak cantik komen window adik...

Anonymous said...

dah buruk dah tu.... apalah...

Apple Mint said...

adoi... citer nye takde... tapi post ni gak la yg paling banyak komen.. gila kentang tol... lain kali saya pon nak buat cam ni la.. kite letak tajuk yg gempak2 pastu gerenti orang komen.. hahahha.... tahniah kepada anda F.A kerana berjaya...

Cik Bidadari said...

kan-kan-kan? tgk... i dah ada follower... yak yak yeahhh

Fitrah Adnan said...

cik B:anda sgguh kejam..berani2 ye anda buat onar kat blog saya??..cis cis cis...cheese cake sungguh!!!

ada lori ada ubi..eh apa kena mgena?? ada strawberi ada kari..pun xde kena mgena..
hey anda cik bidadari..
kalau brani mai sini!!...hahahahaha...xpe2...
exammm cptlah hbs..sy nak blas perbuatan cik B ni..kijam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AppleMint said...

ha ah.. cik b tu melampau kan.. tinggalkan banyak komen kat cik F.A nye post yg tak bercerita ni.. ni tajuk je... mana ada cerita... cik b sengaja meng huru hara kan post ni kan... tgk cam saya.. tak kacau pon cik F.A nye post kan..

Fitrah Adnan said...

miss apple:tp cre anda nak bgtau tu sbnrnye anda pun sma mghuru harakan blog ni...

mcm org yg tulis kat dinding "sapa conteng bdak bingai" pdhal dia pun tulis sama..apakah?? hurmmm..sbr jelah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...