Monday, October 11, 2010

Apabila Mood Mau Masak Sudah Tiba

Hey3...aku tak percaya cinta...aku tak percaya cinta...aku tak percaya c.i.n.t.a...

apa kena mengena lirik lagu ni dengan entri hari ni??..JENG3...hahahaha..mana ada kena mengena..ok!..stop!

hari ni tetiba je mood nak masak ada..nape?? pelik ke??... Saya ni susah tau nak masuk ke dapur..nak kata pandai mask tu..hurmmm..Taklah sangat..setakat lepas nak makan tu bolehlah..hehehehe...Standard la kan??...takpe2 nanti belajar memasak lagi..masa ada lagi..umur pun baru 16 tahun..bukannya nak kawin lag*huhuhu...

Apalah sangat budak macam saya ni boleh masak??...Makanan orang bujang jer..nak tau apa??..JENG3...
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                               |
                                                                     jeng...jeng...jeng
hahahahaha..yup!!...nasi goreng je.nasi goreng biasa..nak tau apa ada dalam dia??...
*hot dog(2 pun beli msa nak balik sekolah tadi..huhuhu..)
*ikan bilis(yang tak cukup..aishh = =')
*carot(kebetulan jumpa dalam peti ais..huhuhuhu)
*cili(sikit je..nampak mula2 macam banyak..last2 langsung tak pedas..aishh = =,)
*telur 2 biji...

HASILNYA??....
hahaha..kalau pendapat saya,oklah..janji tak kena cirit birit sudah..hahaha..
apa nama nasi goreng ni??..
sebenarnye nama dia NASI GORENG IKAN BILIS...tapi...hurmm...>o<...
ditukar ikut keadaan semasa...nama baru dia selepas ditambah tolak..ialah..
NASI GORENG IKUT SUKA HATI TUKANG MASAK...huhuhu..sebabnya?? ikan bilis seciput je..nak buat nasi goreng ikan bilis mendanya??


oklah..sampai di sini saja coretan saya kali ini..hurmm...ada jodoh jumpa la..hehehehe...

PEACE NO WAR!..(n_n)v

5 comments:

y@n@ M!B said...

rajinnya msk..bagos²..sis ni reti msk air je..boleh? =p

Cik Bidadari said...

ya ke buat..? mcm tak caya aja... isk isk isk

Fitrah Adnan said...

sis yana:hahaha...rajin tu lak la sgt...hehehehe...masak air pun bleyh kenyang apa...x caya?? air yg di masak tu letak dalam megi cup...dan sedia utk dimakan..kenyangkan??..hehehehe

cik b:hehehehe...tengok mukalah..tp ni pun ntah hapa2 hehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

hilang jangan lama sangat lapo aku

Fitrah Adnan said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o:lapo??...g la masak megi..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...