Friday, October 29, 2010

Isk..Isk...Isk...Hidup Ini Memang kejam

Dunia ni memang kejam..isk..isk..isk... ni yang nak taching lagi ni...huurrmmmm...

"Apa kesnya pulak kali ni??"

Tadi ada sorang abang tu datang ketuk rumah saya...actually rumah kerajaan yang kuarga saya duduk ni..hurrmmm sesedap ikan 3 rasa je dia panggil saya 'kakak' hello!!*gaya gedik...saya lagi muda dari awak tau..isk..isk..isk...ni memang saja buat saya taching tahap monyet comel ni...aishhh...mentanglah badan saya besar sikit and tinggi..suka suki choki-choki dia jer..haiisshhhh...saya mau menjadi hulk...boleh tak??


dia datang jual produk kismis kluaran anak soleh sdn bhd*komisen pliss...hehehehe
harganya?? hurmm rm 3.50 je..so saya beli jelah walaupun dalam hati ni terasa sakitnya..ye sakit yang bukan kepalang*err..hiperbola sungguh..abaikan je.. pepe pun tadi saya beli dengan hati yang ikhlas \(^o^)/

tetiba terasa diri ini sungguh baik..hahahahaha..ADAKAH??...
ehemmm!!..sebelum anda tertanya2 kepada diri sendiri
"adakah selama ni dia budak jahat?? creepy jangan kawan dengan dia..lari!!!!"
saya nak tegaskan secara lembut di sini..errr TEGAS secara LEMBUT???...hurmmm..apa2 jelah fitrah oii...
berbalik kepada situasi sebelum saya merapu tadi...saya memang BAIK!!...hohohohoho..tak caya??
tengok muka saya (a_a)v...hahahahaha...bayangkan kalau mata 2 bersinar2 tahap emas tulin 50 karat...

apa2 pun saya tetap nak taching jugak...
"mengada tol budak ni" kata cik B..
"Dushhh...dushhh..dushhh..." cik B pukul sorang remaja yang merupakan pemilik blog ni...
= = '...pemilik blog ini mengenang nasib diri...
hahahahaha...

*entri yang paling ntah hapa2...
PEACE NO WAR! (^o^)v

5 comments:

Cik Bidadari said...

oh kenapa asyik nama cik b aja naik nie... yahoooooooooo.... cik b glamour... yahoooo cik b glamor

Cik Bidadari said...

tajuk sama macam kitalah 'kejam' betullll oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Fitrah Adnan said...

hahahahaha...well cik B...biasalah nak glamor kan anda tp pda masa yg sma mcm bls dendam la..hohohohho
sys sgguh bijak

AppleMint said...

adoi... utk kali kedua... tang mana yg tacing ni..??? adoi laaaaaaaaaaaaaa
tak paham sungguh sayaaaaaaaaaaaaaa

Fitrah Adnan said...

adoiiii...sakit betol hati saya...adoiillaaaa...aaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...