Sunday, October 31, 2010

Lagu Yang Memerli Kita

Hari ni saya dengar lagu2 cinta dalam phone saya...
Sedih...
sebabnya??
ianya memerli saya yang kini hidup 'solo' kembali..

*Lestari-sekelip mata kau berubah...
=hurmmm..tajuk pun da buat sakit hati

*Spin-mengusung rindu
=antara lirik lagunya:
sayu hati..sayu sekali...hurmmm..sedih3..
kalau aku tahu sakit begini tidak ku bermain cinta...pedih2..

*Nidji-sang mantan
=dulu aku kau puja...DULU!!...

*New boys-sejarah mugkin berulang
=betulkah?? aishhh


*Wali-baik2 sayang
=saya tujukan khas buat awak...

*Lestari-kekasihku di menara gading
=lagu ni perli saya...aishhh....

Kenapa?? yang pasti kebanyakan lagu ni sume perli saya...
dorang(lagu) ni buat saya teringat kepada kejahatan yang saya lakukan kat anda..


Saya sedar saya jahat sebab buat awak menderita..saya minta maaf...
saya sedar saya tak mampu nak buat awak bahagia..sebab hati saya bukan kat awak...
awak maafkan saya ye??

Kalaulah awak tahu sebab yang sebenarnya...

*jangan salah faham...semua ni tiada kena mengena dengan saya...

16 comments:

Apple Mint said...

ceh... dalam post yg lepas anda tak ngaku anda 'solo n single' kembali.. tapi titibe kat sini ada lagi post yg berkaitan ngan kechiwa... hahahha... saya tau... tapi anda malu nak ngaku... takpe la... nanti lagi 2 minggu anda citer kat saya tau... hehehhehe....

Anonymous said...

tak fahamlah artikel nie... explainkan skit plese..?

Apple Mint said...

biar saya yg xplain...

summary - mengisahakan seorang yg baru putus cinta yg baru menjadi solo/single mendengar mp3 dari hp nye... malang sekali dia baru tersedar yg kebanyakan lagu2 dlm hp nye tu berkisahkan org yg putus cinta..dilukai..terluka.. dan seangkatan dgnnye.. makan.. dgn sedih.. dia pon mencoretkan beberapa buah lagu yg dirasakan memerlinya...dan ada kene ngena ngan kisah cintanya di sini utk tatapan pembaca blog nye..

sekian terima kasih...

Apple Mint said...

pembetulan.. ada typo...
makan = maka

y@n@ M!B said...

putus cinta?? muda² dah bercinta?? huhuhu~

relek² je la dik nunnn..muda lg ni..perjalanan hidup masih panjang...=)

Fitrah Adnan said...

miss apple:hahaha..apa ni..mana adalah..ayooo buat cter no??...

Fitrah Adnan said...

Anonymous:hurmmm..awk bacalah apa yg miss apple tu tlis...walaupu bnyk yg x btol..yg x btol 2 tang saya..bnda ni xde kena mengena dgn saya...

Fitrah Adnan said...

miss apple lagi:bgus btol summary tu..lain kali gna bhasa baku ye..baru dapat markah...

Fitrah Adnan said...

y@n@ M!B :putus cinta?? aisshhhh..x pernah wujud pun cinta di ati*cewahhh ayt...tp betulla..huhuhuh..percayalah

Cik Bidadari said...

:shrug: budak2 zaman sekarnag. dah pandai tacing-tacing

Cik Bidadari said...

budak2 zaman sekarang. dah pandai tacing-tacing. kalau zaman cik b dulu. nak bercintapun mak ikut tau?

Cik Bidadari said...

budak2 zaman sekarang. dah pandai tacing-tacing. kalau zaman cik b dulu. nak bercintapun mak ikut tau?

Cik Bidadari said...

budak2 zaman sekarang. dah pandai tacing-tacing. kalau zaman cik b dulu. kalau cik b jadi ibu u cik F.A kan i kerat jari2 dengan telinga u. biasa tuuu... heppp3

Cik Bidadari said...

Amboi-amboi-amboi, gatalnya telinga cik b dengar ---->Saya sedar saya jahat sebab buat awak menderita..saya minta maaf...

amboi-amboi-amboi, geli tekak cik b rasa... mcm nak teracing anak tekak nie ----->saya sedar saya tak mampu nak buat awak bahagia..sebab hati saya bukan kat awak...
awak maafkan saya ye??

Cik Bidadari said...

pembetulan perkataan :

teracing = teracang = terajang

Apple Mint said...

adus... cik b ni sampai berpuluh komen dia.. patutla beriya suh kite komen kat blog dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...