Monday, November 1, 2010

Gambar Hangat!!...Panas2...Eps.2

Ini sambungan bagi post yang terdahulu...Di Sini.

gambar hangat yang lagi meletoppp kebabommm!!!!..hahahaha..tapikan i sedih tau..tettt..

"Tacing lagi..kuat tacing la kow ni"

"Sukati akulah..."

"Kali ni kenapa pulak??"

"I sedih sebab kamera phone i tak best..huwahhh...sebabnya?? gambar2 PANAZZSSSSSSSS tu sume macamkabur je" macam tau2 saya ambil gambar ni masa malam..ngantok kot..mungkin tu sebabnya dia pun kabur sama macam mata saya.*errrkkk betul ke?? taram yolah..

Nak serong dari tajuk boleh tak??...ingat tak masa perlawanan bola sepak antara n.9 dengan kelate aritu??...masa tu baby ni pun ada tengok tau...tak percaya??...


"PERCAYALAAAHHHHHHHHHHHHHHH......"

Tidak semena-mena bunyik kilat menyabung2 di langit kelabu..

apa??

betullah..kalau nak hujan langit pun da tak biru..haishhh...*Cik B mesti tacing kalau asyik kena lawak bodoh macam ni..hohohohoho...

ok2...cukup2 mencarut mengarut!

citernye macam ni...

Tersebutlah kisahhh.......
sorang bayi girl2...
yang baru lahir ke dunia....
melihat perlawanan bola sepak....

melalut melalut melalut...

aishh guna cara normal jelah ye??

masa tu baby tu baring elok2 je menghadap tv..dia geng dengan mama dia iaitu kakak saya geng n.9...err ni senarai geng2 tu...sila lihat di bawah..

n.9:
*ayah
*kak long
*baby

kelantan:
*abg mat(abang ipar saya)
*ibu

SAYA???

berkecuali.kenapa?? sebabnya kalau ikutkan saya menyokong n.9..tapi malam 2 saya dapat merasakan kekalahan berpihak pada n.9..series wa tak tipu..tengok muka la...suci dan murni!..hahahaha...jadi demi nak menggelakkan daripada malu or frust yang teramat saya pun bersikap berkecuali..which is bagus tindakan saya tu..hahahahahaha*puji diri sendiri..biasalah orang lain tak nak puji

sambung balik...jeng3...

elok2 je masa kelantan di diisytiharkan juara pada malam itu baby yang diberi nama NUR AFIFAH FATIHAH itupun menangis...sebabnya??...n.9 kalah...

"Macam menipu je kow ni"


"Den koba yang betoi la ai"...

ibu pun boleh ketawa tengok gelagat baby ni...ish3..padahal masa tu umur dia baru 2 hari...

ok2..demi mengelakkan saya di lontar batu oleh peminat2 fanatik saya..terutama cik B tu saya sertakan gambar baby yang tomei tu...





                TADAA.........


tak puas??...
hohohoho..sabar jang sabar..
ni ada lagi..







hahahaha...comel tak??...dia ikut muka saya...tak percaya ke?? hurmmm.takpe2...tak tacing pun..mana ada tacing...tak tacing...memang tak TACING!!!!!!!!!!!!...

apa????

tak cukup?? nak lagi??...oiii...*ala2 sore budak manja
cukup la ni gambar baby ni..silap2 blog ni lak tukar nama...blog "baby terhangat bukan terhangit"...aishhh...mana boleh nanti baby ni memotong kecomelan saya yang sememangnya comel and tiut ni..hohohohohoho*ala2 shin chan..

korang nak buat bantahan bersepanduk fitrah sungguh kiut fitrah sungguh jahat??...agak2 korang pernah tak dengar lagu kaki ku di mukamu??...tak pernah??

nak dengar tak??
naklah...
naklah...
naklah...

kalau tak nak bersyukur!...ececeh..lagak macam mak tiri tengah marah kucing dalam keadaan kiut..hohohoho..

sebenarnyekan entri ni makin lama makin merapu tahap ikan kerapu masak 3 rasa...so demi menggelakkan para pembacanya pening tahap kucing penulis menghentikan coretannya sampai di sini..

tata..

PEACE NO WAR! (^_^)V

7 comments:

Cik Bidadari said...

semuanya pakat lawan hantar artikel nampak. idea mencurah2 ke?

Cik Bidadari said...

alahai... cantiknya. macam kak long. hurmmm... tacing betul. seronok yeak anak-anak nie.

Apple Mint said...

mmg merapu ikan kerapu pon... terserlah kegembiraan anda bila dapat anak sedara.. issshhh...iiissshhhh... somei... somei...

maaf ye... dia adalah seperti dia.. bukan seperti anda...kiut konon...

Cik Bidadari said...

cik f... pernah dengar tak lagu kakiku jua akan penuh di tapak wajahmu? pernah tak dengar? baru aja release nie... tak sampai beberapa minitpun lagi...? tak taching tau... alah... n9 tu saja jek bagi kelantan menang. karang dorang baling sampah plak lagi. takpun penyokong n9 tak dpt balik. main-main sutupit aja n9 dengan kelantan. malas dorang nak lawan dengan org sutupit macam tu

Fitrah Adnan said...

cik B...hahahaha well lps habis exm otak jadi kosong so boleh guna untk post entri kat blog..

cik b lagi(memang gler glamor):anak kak long je ke yg cantik?? adik dia yg nama fitrah 2 tak cantik ke??

Fitrah Adnan said...

miss A:jeles!!...dulu saya pun comel tau

Fitrah Adnan said...

cik B:lagu yang anda cakap tu tak hits la...tak terhangat di pasaran pun...x best!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...