Tuesday, November 2, 2010

Exam...Habis??...Wahh

Final exam kini da sampai ke penghujungnya...perggghhh rasanya macam beban yang tergalas kat bahu ni kurang sikit...sebab waktu exam tu semua bersepah..semua kelam kabut...

tak percaya??

percayalahhhhhhhhh*lagu Dato' Siti(komisen plisss)

hahahaha..antara tempat yang berserabut and bersepah ialah..

*tempat studi..langsung jadi tempat timbunan buku..
dan macam bilik tinggal pun ada da bilik saya ni..

*kepala otak..itu memang yang paling serabut..tapikan series rasa syok plak bila lama2 baca buku ni..hehehehe tak tipu..(^_^)Y..nmpk?? tanda swear!!..hahahaha...

arghhh rasanya lepas ni saya akan rindu diri saya yang studyholic tuh!!...hohohohoho...

tak sangka saya boleh jadi camtu..i bangga u*sore gedik...

saya ingatkan sebelum ni saya seorang yang suke main2 bila belajar..and all of sudden saya ni boleh jadi series jugak erk?? sampai boleh jadi orang yang saya tak pernah pikir...dahsyat la lu fitrah!!....bravo!!

hurmmm..

"Apa motif kau buat entri ni??"

Ntah la..saja..saya boring sebenarnye <----*tipu...sebenarnya ni post yang schedule kan...
taip hari lain postkan hari lain...bijak2...

Saya boringlah "Mana tak boring?? satu hari buat post sampai lima..post ni pun dia taip hari sabtu 30 okt aritu"

"Shhh diamlah kow ni!! Bising je..aku cepuk sat lagi"

"Trylah...try..try mai"

gggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....


.......................THE END................................

P/S: entri ini tak dapat diteruskan kerana penulis blog sedang berlawan dengan dirinya sendiri..

"Ada gangguan mental la tu"



"Weh!! diamlahhhh!!!!!!!!"

Harap Maklum...

4 comments:

Apple Mint said...

huh... akhirnya... bermakne.. mulai malam ini saya akan jumpa anda setiap malam di fb atau di sini... yeeeepppppiiiii... rindu laaaaa.....
rindu nak gaduh.. hua hua hua...

Fitrah Adnan said...

cettt...miss A..mcm 2 plak..tapikan saya mungkin jarang ber fb tau sbb fb mcm boring je lately..hehehehe...blogging mungkin slalu la..tp ntah la..tak tau lagi..sbbnya?? tunggu.............

Papermint said...

eleh.. tau sangat... guna schedule la tu.. nampak macam online tapi sebenarnya automatic.. cet..cet dan cet lagi...

Fitrah Adnan said...

hahahahaha..miss a..ni jeles la 2..ntah2 lps ni miss a dgn cik b lak yg guna jadual...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...