Tuesday, November 9, 2010

Kelas Makin Gawat!

ni fast post je...huhuhu saja sekadar nak mengubat rindu di hati anda semua*ececeh...



dalam beberapa hari tak update ni macam2 berlaku woooo...series wa cakap lu...nak tau apa masalahnye??

kelas saya sekarang ni ada puak2...*bajet bunyik tadi macam masalah negara je..hahahaha...

starting bila?? saya pun tak pasti...tapi puncanya saya tahulah...

"Apa puncanya??"

kan beberapa minggu lepas saya ada final exam,dan pada masa 2 ada beberapa orang pelajar meniru*yang pasti ianya bukan saya ok?? saya budak baik tau(bluweekk) hahaha and some of my classmate inform kat our class teacher tentang salah laku yang berlaku 2*perghh ayat!!..karangan SPM

errr saya guna ganti nama jelah ye?? senang sikit nak citer...ok yang meniru tu kite panggil group dayang2 nak?? set!!!

and other girl group(yang menjadi mato2 masa exam) tu kte panggil girl2 nak?? berehhh..hahahaha

ok macam ni...masa exam aritu..cikgu letakkan group dayang2 ni kat tengah2 kelas dan dikelilingi dengan group girl2 ni..so secara tidak langsung group gilr2 ni jadi mato2 tak rasmi cikgulah masa exam.so sebagai pelajar yang memegang amanah dan penuh rasa bertanggung jawab group girl2 ni informlah kat cikgu pasal onar yang telah berlaku..*haissshhh asal macam ulang2 erk?? hahaha..saya pening seh...kita sambung esoklah ye?? plisss...skang da malam and mata ngantok sangat...huaaarrrgggghhhhhhhhhhhhhhhhh\(=O=)/

PEACE NO WAR! \(=O=)/(ngantok sangat walaupun masih awal)

3 comments:

Papermint said...

mana ceritanya... intro bukan main pjg lagi..

Cik Bidadari said...

bagus gak cikgu awak. bagus betul ada gegirl yeak... anda ke salah seorang dari gegirl tu? hik hikhik...

Fitrah Adnan said...

erkk...saya gegirl kuasa 2..gegirl terbahagi kpd 2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...