Wednesday, November 24, 2010

Geram!!!...rasa nak gigit jer!!!...

Geram geram geram!! warghh rasa nak buat love bite je kat muke seseorang..kat sapa erk??



hurmmm...

Ok!! dah tenang..kenapa saya geram??
sebab saya tak dapat nak upload gambar..wahh saya sungguh geram!! 2 entri saya yang sebelum ni pun saya terpaksa copy paste dari internet...err selalunya saya simpan dulu gambar 2 baru masukkan..tapi rasanya copy paste lagi senang..hehehehe

Kenapa saya nak gigit seseorang??
Adakah saya lapar?? Jeng2
Adakah saya memang suke mengigit??Jeng2 lagi
Adakah gigit orang sedap??Jeng3 jugak..

Bukan!!
Bukan!!
Bukan!!..err tap rasanya yang pertama boleh digunakan kot..kebetulan saya memang lapar...kriookkk3*bunyik perut

hurmmm...sebenarnya saya nak postkan 1 entri baru yang saya nak kongsikan dengan anda2...masalahnya tak boleh nak upload gambar..rasa nak gigit di situ ye...dah banyak kali dah cuba..tapi hasilnya?? hurmmm...takde...butang nak tekan upload 2 tak muncul2..rasa nak sepak je*tangan lappy ni...

adakah ini masalah broadband?? aiseymen!! rasanya dah bayar dah..tak sukalah macam ni..konsentrasi ai terganggu tau..*poyo!

kenapa tak copy and paste je?? sebab gambar ni bukan gambar dari uncle google tapi gambar milik saya sendiri..dah cuba da copy paste and pelbagai kaedah kaedahyangmemanghanyadilakukanolehPROsak
tapi tetap tak jalan..akhirnya?? saya buangkan je entri tu..isk3...sebab da rosak pelik2 je saya buat padahal 60% da siap tau..*sedih di sini..

rasanya nak bertukar menjadi....
...................................................
....................................................
....................................................
.....................................................
...................................................
.........................................................
.......................................................
.......................................................
.....................................................
.................................................
..........................................
....................................................
........................................................
.........................................................
.....................................................
....................................................
....................................................
...................................................



abang hijau!!...err tapi versi comellah tau..

Tapi betul ke kegagalan untuk upload gambar ni sebab masalah line internet*ayat skema di sini..kena faham budak frust..bila frust ayat berbunga

apa2 pun saya tengah sedih sebab entri tadi tak siap...
muka pun dah tak comel comot..burok!!
isk3...

sedih la weiiiii!!!!!!!!!!


korang tak nak bantu ke?? helplah me...

P/S:sediihhh..isk...~~~~~~~~~~~~~~~


tak nak buat peace2 arini...sebab saya tengah berperang dengan diri sendiri..

          ~TACING~

9 comments:

Kak Wan Kamsiah said...

salam ziarah...jom tukar link...akak dah follow u....:)

Fitrah Adnan said...

salam...why not.i love making friends..

syahira ariff said...

fitrah~!
jumpa akk tak masa kat klia ri tu?

ehem
marah betul tu
hiburkan hatimu dgn cadbury
nnti tukar la jadi hulk pink baru feminin sket
=D

Fitrah Adnan said...

hahahaha...masa kat klia aritu x jumpe pun..ada gak crik tp tak prasan pun..rugi betul baru ingt nk kenal2..hehehehe..

makan cadbury erk??
apa kata akak yg beli utk saya?? hehehehe...

rin0x_adz said...

haha..sabar je la..nape tak save je dulu..upload gambar next time..

y@n@ M!B said...

hoho mcm ramai je xleh upload gbr semlm..hari ni dah buleh upload! hoyeah! hoyeah! ^_^

Fitrah Adnan said...

rin0x_adz:masa 2 mmg nak publish..krenya mmg tekad la...tu yg usahakan jugak 2...last2 lain jadinya...

cik yanamib:ceh!! saya punya arini pun sama..geram lagi nih...grrr

syahira ariff said...

ow,gitu
hehehe,takpe2,next time kita jumpa

kat mesir ada coklat best nama mandolin
nnti akak suruh kak eru beli yer
=)

Fitrah Adnan said...

yeah!! 3 yg saya mahu...cakap kat dia nak banyak2...err tlg kirim salamkan ye?? kat kak ma skali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...