Thursday, November 18, 2010

Takde idea nak tulis apa..hurmmm

Hurmmm ...

"Apa nak tulis erk??"

Ayat tu je yang berlegar2 kat kepala otak saya skang nih...
nak post pasal raya semalam?? gambar takdelah..hohohohoho sebok makan lemang..hahahaha..yelah aidilfitri aritu tak dapat makan so melantak la semalam*burok perangai..hahahaha

nak tulis entri ni pun lama*mana taknya?? kejap buka fesbuk kejap blog..hahahaha..
yelah dah takde citer.hahahaha*nampak sangat desperate..toing3

wah!!! rasa nak jerit je supaya idea mai...tapi rasanya kalau buat macam tu lagi idea lari..huhuhuhu...tak larat den nak kojar

takpe2...nantilah kite roger2 balik..ok?..papai..hahahaha

3 comments:

emilyacarnella said...

Kata saya pun blurr

Cik Bidadari said...

nak tahu mcmana cik b dapat idea? selalunya cik b akan survey gambar2 yang cik b minat... dari gambar2 tu semua cik b dapat idea. mana gamabr yg dapat certuskan idea untuk cik b copyla... paling mudah....

y@n@ M!B said...

akak pon amek je dr blog tu..xtau coding len la..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...