Saturday, November 27, 2010

Oh Uncle Kenny..I Miss You Bebeh

I miss my uncle kenny..

He is really nice..
really rich
and really delicious..

wallah!!..

Hahahaha...sapa baik hati nak bawa saya g jumpa my uncle kenny?? lama tau tak jumpa dia...
alang2 bawak saya kena bawak fulus..

bukan apa..anda kan nak blanja saya makan dekat kenny rogers roster..hohohohohoho...

oh uncle kenny bilakah kita akan dapat berjumpa semula??

P/S:Hahahaha..saya pernah makan sekali je kat kedai uncle kenny ni..bukannya minat sangat pun...selera saya selera budak melayu..makan belacan kecuali cencalok dan budu..erkk dengar saja sudah tak suke...apa yang saya cuba sampaikan di sini..SAPA NAK AJAK SAYA KUAR CUTI2 NI?? BORING TAU DUDUK RUMAH!! NAK JALAN2...hambik kow...tak boleh panjang lagi..haishhh...= ="

Korang2 yang baik hati ada cadangan tak macam mana nak elak boring musim cuti ni??
fakta ada kata boring pendekkan jangka hayat..Oh tidak!!!...*nada gedik..

PEACE NO WAR! (>o<)v...

5 comments:

Kak Wan Kamsiah said...

boring....jgn...masa tu emas...byk benda boleh buat...kemas rumah, masak, membaca dll....@ pun window shopping....

Papermint said...

hah??? anda tak minat makan uncle kenny sebenarnya..?? hahahha... pasni kite makan nandos lak... dia nye ayam lebih sedap.. makan extra hot peri2 pon tak pedas.. hahahahahah....

Fitrah Adnan said...

kak wan kamsiah:tulah saya dah cuba isikan msa terluang tetapi msh ada bnyk lagi...ish3..

miss a:ye..x ske pun..hehehehe...nandos?? adoii...boleh lekat ke dgn tekak saya ni??

y@n@ M!B said...

akak kureng minat pi uncle kenny...so xdpt la bwk fitrah..hohoho~ =P

pi la jenjalan tmn botani..best woo ^_^

Fitrah Adnan said...

ish3...takpe2..kalau x dapat bwk g jmpe uncle kenny bwk lah pi tmn botani*erk da mcm pantun lak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...