Tuesday, July 27, 2010

Penghargaan Buat Mereka

Post kali ni lbh kepada peribadi...(ye ke??) huhuhu x la..juz lebih kpd pghargaan buat mereka yg selalu berada di smpg saya...huhuhu..TERIMA KASIH yg x terhingga...Nak meluahkan rasa hati boleh?? huhuhu..x payahlah...segan I t ble anda sume tau apa yg berada dlm hati sy ni..heheheh...

Mengapa post ini di buat??

Kerana mereka yg wjhnya berada di dlm post kali ini bnyk mmbntu sy dlm khidupan...
sentiasa mmberi semangat apabila sy bpts asa...bsama sy x kre ssh atau sng...
sdgkn mereka bleyh memeilih utk mengignorekan sy..tp mereka x berbuat demikian....

Apa hbngan kami??

teruskan mmbaca entri ini utk mgetahui dgn lbh lanjut

Sepupu...
itulah hbngan di antara kami..tpkan...kami sume ni da mcm member..kawan...
kamceng jer...kdg2 rahsia dkongsi bsama...dah bleyh jd B.F.F da ni..huhuhu..
tau ke mksdnya??
BEST FRIEND FOREVER...

tp serius...kami mmg mcm kwn or mybe lah bleyh dikatakn mcm adik bradik skalipun sbb kami mmg rpt...huhuhuhu....

First,MissRainbow....
kami ni mmg suke kuar sma2..nmun bkn itu yg mnybbkan sy rpt dgn dia..ttpi sebaliknya...kami bleyh bkongsi rahsia dan juga btny pndpt antara 1 sma lain....
sma juga dgn..
MissFriendly...
dia kakak kpd Miss di ats 2...ngan MissF ni pun sy rpt...since when???
sejak sy kecik g...sjk sy comel..hehehe
ntahlah..mybe sbb rmh kami yg jaraknya bleyh dikatakan dkt,mnybbkan hbngan kekuargaan tu lbh erat...chewaaah!! ayt power seh..huhuhu... ada g sorg...
MissNakayuki...huhuhu..btl ke?? sbnrnye sy x tau nma smaran dia ni apa...hehehe...no blog sy...so?? sukati sy lah nk ltk nma apa...hehehehe...

MissN ni pun sy ok gak...rpt la jgk..tp dsbbkan pkejaan beliau kmi mcm jrg bjmpe..tp..kalau bjmpe...
pot pet pot pet...pok pek pok pek...huhuhu...bisingnye....ish3...x tau nk kata mcm mna....
kbtulan MissN ni mmg bnyk mulut...bkn mulut dia ada 2 atau 3 tau...tp jenis yg suke bckp...ada je cter...so sapa2 yg kwn ngan dia mmg x pnh sunyi..ada saje citer...tp...2 yg SYOK 2...huhuhuhu...

 dari kiri:MissFriendly,MissNakayuki dan MissRainbow...


td..adalah bahagian miss 4 ever....huhuhu...cik b-3 di ats ni adik beradik...sbb 2 sy rpt ngn dorg 3...tiga2 mmg happening...

tp 2 bahagian dorg..kini terimalah bahagian MissBudakBaik...huhuhu..nama dia..mcm org kuat perasankan? tp mmg dia mcm 2 pun..huhuhu...tgk cm sy ni..baik je kan?? comel lak 2..huhuhu....

Miss yg sorg ni umurnya tua setahun drpd sy..so no wonderlah dia mmg ngam n kamceng sma sy wa ckp sama lu... ngan Miss ni,sy lg bnyk bkongsi rahsia...perihal kuarga,kwn2 n sometime LOVER huhuhu...ala tp 2 kan cinta beruk,huhuhu...biasa ler..kan3???....sume 2 mainan je..bknnya serius pun....huhuhuhu...tp kami ni mmg sntiasa bsama walaupun jauh..

camne 2??

mcm ni...walaupun jauh,tp teknologi sentiasa mrapatkan kmi...
kami text n call antara 1 sma lain...slalunya sebulan skali kmi akn bgayut smpi pg....sbb mmg stat gayut wktu pg pun..huhuhu...guna super saver...huhuhu..ok pe...untung Hotlink sbb kami...ehemmm...Hotlink,bg mata gnjaran lbh ye...org da promote ni...huhuhu...
bnda ni(calling2) mmg da jd mknan ruji kmilah..huhuhu..kecuali msa bln 6 hari 2 sbb kami ada family day..so x pyh  nk call2 g...sbb da ada dpn mata...hehe...

 rmi yg kata kami ni kembar...mgkin sbb..hurm...

mgkin faktor muka:adalah sikit(2 pun org yg kata tp yg psti sy g comel drpd dia ok)
badan:lbh kureng je...hehehehe...jnji kiotkan??...ok r 2...

nk tny pndpt anda...btl ke muka kami sama??
lihat pbndingan dgn gmbr di bwh ni ye...yg ats MissBudakBaik n yg bwh MissFitrahTheCute..huhuhu
 
 sama ke??...hurm...
.ngan pikir ni...
mana yg sama?? dr pndgn mata saya...gadis yg bnama Fitrah 2 g comel...sapa setuju ngan saya?? huhuhu...


sama ke?? hurm...
ni dia...

ni pula saya...
soalan yg sama...SAMAKAH WAJAH KAMI??

grrr...

sementara itu..lihatlah gambar2 mereka yg sy SAYANG ni..huhuhu....
SEKIAN,
TERIMA KASIH...
JUMPA LAGI DI POST YG LAIN...

6 comments:

Cik Bidadari said...
This comment has been removed by a blog administrator.
emilyacarnella said...

SAMPAI HATI GAMBAR AKU XDE!!!
Ohh xpe!!!
(--oo--)

Fitrah Adnan said...

huhuhuh..babe!!!..ni utk sepupu ler...xpe2..t erk??

Apple Mint said...

huhuh... terharu nye....
*kata apple mint sambil mengelap air mata menggunakan jari jemarinya yg mulus*

Fitrah Adnan said...

ceh...huhuhu

Cik Bidadari said...

aduhai... komen i takda dah ke? anyway thanks adik... sayang adik... sebab memahami kak nani...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...